İLK BAKIŞ › Yeni Opel Astra'nın ilk görselleri paylaşıldı

Yeni Opel Astra'nın ilk görselleri paylaşıldı

10 Haziran 2021 / 18:42 Astra, Opel'in yeni tasarım çizgisiyle bambaşka bir görünüme bürünüyor

Yeni Opel Astra'nın ilk görselleri paylaşıldı

Opel, yeni nesil Astra’nın tasarımıyla ilgili bazı detaylar içeren ilk görselleri paylaştı. Yeni Astra, ilk kez yeni Mokka’da yer verilen Opel Vizör adındaki ön tasarım uygulamasının daha da geliştirilmiş versiyonu ile yepyeni bakışlara kavuşuyor. Ön cepheyi komple kaplayan Opel Vizör, ultra ince IntelliLux LED® farlar gibi kompakt sınıfta çığır açacak olan yenilikçi teknolojileri bünyesinde bir araya getiriyor. Arka tasarımda ise markanın diğer yeni modellerinde olduğu gibi model ismi bagaj kapağının ortasında yer alıyor.

a66fd92e4fef4cb66440e03d711977d9_0.jpg

Yeni Astra’nın kabini de yeni nesil teknolojilerle tamamen yenilenmiş. Tamamı cam yüzeye sahip olan iki geniş ekranın birbirine entegre edildiği yeni nesil Pure Panel dijital kokpit, görsel olarak Opel Vizör’ü andırıyor. Sürücü odaklı yatay ekran mimarisi ile Pure Panel, yalın ve modern bir yapıya sahip. Yeni nesil Opel Astra’da fiziksel kumandalar en aza indirilmiş.

a66fd92e4fef4cb66440e03d711977d9_1.jpg

Yeni Astra, farklı motor-şanzıman çözümleriyle zengin bir çeşitlilik ve müşterilere seçim özgürlüğü sunacak. Dinamik tasarımlı beş kapılı hatchback ve çok yönlü Sports Tourer versiyonu olmak üzere iki gövde tipiyle üretilecek olan yeni Astra, Opel’in tüm ürün gamıyla elektrikliye geçiş hamlesine ivme kazandıracak. 

“Yeni nesil Opel Astra’nın güçlü bir izlenim bırakacağına ve yeni müşterileri markaya çekeceğine eminiz” açıklamasında bulunan Opel CEO’su Michael Lohscheller, “Gelecek nesil Astra, kompakt sınıf modelimizin 30 yıllık tarihinde heyecan verici yeni bir sayfa açacak” diyerek yeni model ile ilgili hedeflerini de dile getirdi. 

Almanya’da tasarlanıp geliştirilen yeni nesil Opel Astra’nın üretimine bu yılın sonunda Rüsselsheim’da başlanacak. 

a66fd92e4fef4cb66440e03d711977d9_2.jpg

ÇOK OKUNANLAR