SEKTÖREL › Yeni Volkswagen Caddy Şubat'ta geliyor

Yeni Volkswagen Caddy Şubat'ta geliyor

10 Aralık 2020 / 22:39 Caddy, beşinci neslinde daha donanımlı, güvenli ve teknolojik bir hafif ticariye dönüştü

Yeni Volkswagen Caddy Şubat'ta geliyor

Volkswagen Ticari Araç'ın en beğenilen modellerinden biri olan Caddy’nin beşinci nesli, tamamen yenilenen özellikleriyle Şubat ayında satışa sunulacak. Yeni nesliyle birlikte binek araç müşterilerinin beklentilerine de cevap vereceği belirtilen yeni Caddy, markanın binek modellerinde kullandığı MQB platformunda üretilen ilk hafif ticari modeli olmasıyla da ayrı bir öneme sahip. Yeni platformu sayesinde; iç mekan ve yükleme alanları genişleyen, yeni teknolojilere ve güvenlik donanımlarına kavuşan Caddy, bugüne kadarki en dijital Caddy olarak tanımlanıyor.

6d4a83a045fd43ac77b7bef3d4190bae_0.jpg

Gösterge paneli ve kontrol elemanları tamamen yeniden tasarlanan Caddy’de, donanım seviyesine bağlı olarak 6,5 inçten 8,25 inçe kadar değişen ekran seçeneklerine sahip multimedya sistemleri sunuluyor. 

Yeni Caddy, teknolojik alanda gerçekleştirilen birçok yeniliğin yanı sıra yeni arka süspansiyon, panoramik cam tavan, ergoComfort koltukları ve ilk kez sunulan anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi gibi özellikleriyle de binek araç seviyesinde fonksiyonellik ve konfor sunuyor. 

6d4a83a045fd43ac77b7bef3d4190bae_1.jpg

Yeni Caddy ayrıca yeni sürüş destek sistemleri sayesinde yolculuğu daha güvenli hale getiriyor. Yeni Caddy’de sunulan sürüş destek sistemleri arasında; eCall, Şerit Takip Asistanı, Ön Bölge Asistanı, Direksiyon Yardımcı Asistanı, Geri Manevra Asistanı, Park Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici ve Kör Nokta Uyarı sistemi yer alıyor.

Beşinci nesil VW Caddy Türkiye’de 2.0 litrelik TDI dizel motorla satın alınabilecek. 122 bg güç ve 320 Nm tork sağlayan bu motorun, hem ekolojik hem de ekonomik açıdan gözle görülür derecede olumlu çıktılar yarattığı açıklanıyor.

6d4a83a045fd43ac77b7bef3d4190bae_4.jpg

ÇOK OKUNANLAR